87-годишен отблъсква натрапника в дома, предлага леки закуски, за да го разсее

...
87-годишна жена казва, че е предложила на млад мъж, който
Коментари Харесай

87-годишна жена казва, че е предложила на млад мъж, който влязъл в дома й в Брънзуик, Мейн, докато тя спеше, да хапне късно вечер, за да го занимава, докато полицията пристигне.

Марджъри Пъркинс каза пред CNN, че се събудила в ранните часове на 26 юли, за да види мъж, който стои „до леглото ми, без риза и беше тъмно, и той каза: „Ще те нарежа“.“ каза Пъркинс. тя скочи от леглото и взе един стол, който тя каза, че използва като щит.

„Той продължаваше да ме блъска в стената, направи ми синина на челото и една на бузата ми“, каза Пъркинс.

Атаката продължи, каза Пъркинс, докато „той не се умори от това“, в който момент тя каза, че последвала натрапника, който не носел обувки, панталони или риза, в кухнята, докато му казвала да излезе. Тогава натрапникът казал на Пъркинс, че е гладен.

„Той спря в кухнята до мивката и каза, че е много гладен и не е ял нищо от дълго време“, каза Пъркинс.

87-годишната жена каза, че му е предложила „кутия фъстъчено масло и бисквити с мед“ и две мандарини, заедно с други закуски, цитирайки времето си като учител за бързата си мисъл.

„Това беше, за да го занимавам, какво мислиш? Преподавах в училище (за) 35 години“, каза Пъркинс.

Пъркинс каза, че тя се е обадила на 911, докато той е ял. Когато свърши, заподозреният облече панталоните си и излезе през вратата, но остави обувките, ризата и ножа си, според Пъркинс.

Натрапникът не е непознат за Пъркинс: тя казва, че познава членове на семейството му и че като момче той е косил тревата й за пари.

Полицията в съобщение за новини не идентифицира заподозрения, нито името на Пъркинс, който е описан като жител. В него се казва, че заподозреният не е имал ножа в себе си, когато е влязъл в спалнята на Пъркинс около 2 часа сутринта на 26 юли, казвайки, че е бил „оставен с вещите му в друга стая“. В съобщението се посочва също, че Пъркинс е невредима по време на инцидента и заподозреният е избягал от дома си пеша, оставяйки след себе си чифт обувки.

Полицията в Брансуик казва, че е проследила непълнолетен, отговарящ на описанието на обитателя, до близка резиденция, където е задържан и след това прехвърлен в близкия център за младежко развитие. Той е изправен пред обвинения в кражба с взлом, престъпна заплаха, нападение и гражданско нарушение: непълнолетна консумация на алкохол.

Съдебен служител в Мейн не би предоставил никакви актуализации относно обвиненията или информация за адвоката, тъй като предполагаемият натрапник е непълнолетен.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР