86-годишният мъж е вдовец, а синът и дъщеря му живеят

...
86-годишният мъж е вдовец, а синът и дъщеря му живеят
Коментари Харесай

Заради 200 лева: Съседка преби с лопата и дърво 86-годишен във Врачанско

86-годишният мъж е вдовец, а синът и щерка му живеят и работят в града. Наглежда го 69-годишна негова съседка, която пере, чисти и пазари против възнаграждение. Навръх Никулден, откакто се отбива при него за малко, тя се връща и стартира да го бие.

" От вратата право към мен. С плесница ме удари. Аз спях и си заврях главата под леглото. Тя взе лопатата за печката и стартира да ме постанова. Аз пищях и виках " какво правиш, за какво ". Ако главата ми беше малко извън - напряко гибел ", споделя възрастният мъж.

Той има рани по цялото тяло. Освен с лопата, го налагала и с дърво за огрев. След жестокия побой, бръкнала в джоба на дрехата му и откраднала 200 лева

" Където е достигнала, е била. Кръв отвред. Бръкна в ризата. Аз си бях поставил ръката, тя ме биеше с лопатата. Взе парите и вика " къде са другите ". Викам: нямам други ", добавя мъжът.

Нападателката си тръгнала, само че по-късно се върнала с предизвестие: " Ако кажеш на полицията, да знаеш, че няма да бъде жив. Ще те унищожа ".

Мъжът опитал да извика помощ посредством тревога в дома си, тъй като нямал телефон. Никой обаче не го чул, къщите към него са необитаеми. На идната заран случилото се разчуло. Разбрало и фамилията му и пристигнала полиция.

" Беше подпухнал, уплаших се. Преглеждат го на всевъзможни кабинети, хората се уплашили там. Така и куче не се бие ", споделя щерка му.

Мъжът не може да повярва, че го е застигнало това и се усеща потиснат. 69-годишната нападателка е арестувана неотложно. Тя е привлечена като обвинена за обир.

" Престъплението е осъществено с особена смелост. Тя е била в пияно положение. Това ще бъде отразено в тази ситуация и ще понесе по-тежка наказателна отговорност ", прецизираха от прокуратурата и прибавиха, че няма да бъде пусната на независимост.

От прокуратурата във Враца ще внесат искане за непрекъсната мярка " задържане под стража ". Предвиденото по закон наказване за такова прeстъпление е отнемане от независимост от 3 до 10 години, означи bTV.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР