84-годишна жена от Смолян с хипертония, диабет и сърдечна недостатъчност

...
84-годишна жена от Смолян с хипертония, диабет и сърдечна недостатъчност
Коментари Харесай

Добра новина! Възрастна жена с множество заболявания пребори коронавируса

84-годишна жена от Смолян с хипертония, диабет и сърдечна недостатъчност пребори безпроблемно коронавируса. Тя бе изписана от инфекциозното отделение на областния град с две отрицателни проби.

След две седмици в болницата Катина Ангелова вече си е у дома. Потърсила лекарска помощ заради тежка уртикария. След като става ясно, че е заразена, я местят в инфекциозното, разказва бТВ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6542

Възрастна жена дари пенсията си на болницата в Смолян

„ Лежах в кардиология. Някой болен е имало от коронавирус и решиха на тези, които бяхме там, да ни направят тестове. Намаля бързо кашлицата, температура никога не съм имала през тези 10 дни повече от 36 градуса и след това почнаха антибиотик венозно да ми правят. Целият екип беше прекрасен. Екип, който заслужава почит и уважение! “, изказва признателността си възрастната жена.

В инфекциозното на болницата в Смолян на лечение са шестима, а девет вече са изписани.

" На тия години, с толкова много заболявания, рискът беше огромен ", заяви дъщерята на Катина.

Вече бившата 84-годишна пациентка смята, че силният ѝ имунитет е помогнал да пребори коронавируса. Поддържа го всеки ден с плодове и витамин С.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6542  Чехия с рекордно намаляване на новите случаи на COVID-19 Чехия с рекордно намаляване на новите случаи на COVID-19  Британският колос Би Пи е тежко обиден от петролната рецесия Британският колос Би Пи е тежко обиден от петролната рецесия  Проф. Стив Ханке разкри по какъв начин светът ще се възвърне след COVID-19 Проф. Стив Ханке разкри по какъв начин светът ще се възвърне след COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР