83-годишният учител по математика в Сандански Любен Апостолов полетя от

...
83-годишният учител по математика в Сандански Любен Апостолов полетя от
Коментари Харесай

Учител по математика полетя от 4-ия етаж и издъхна

83-годишният преподавател по математика в Сандански Любен Апостолов полетя от терасата на 4-ия етаж на жилището си и малко по-късно издъхна. Инцидентът стана тази заран, към 8.30 ч.

Транспортиран е в болница с травматичен потрес от множеството комбинирани контузии, изпотрошен таз, който пробил коремната стена и тежка контузия на мозъка. Въпреки несъвместимите с живота контузии, Любен бил в схващане, само че в травматичен потрес.Той е признат в реанимация, където медиците часове наред се борили за живота му, само че все пак Апостолов умрял от тежките контузии, оповестява струма.бг.

Математикът живеел самичък в жилището си в блок 1, над стадиона в квартал “Смилово ” в Сандански. Има наследник който живее в София. Какво се е случило, с цел да скочи от толкоз високо, текат следствени дейности,които да открият дали е случайност или съзнателно самоубийство.

В квартала през вчерашния ден съседите бяха потресени от гледката. Хората разясниха,че Апостолов не е боледувал от съществени болести,именно той се грижил за градинката цветя пред блока. Бил доста непокътнат, макар преклонната му възраст. /faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР