83-годишният Менсън е бил хоспитализиран още преди три дни с

...
83-годишният Менсън е бил хоспитализиран още преди три дни с
Коментари Харесай

За Него Сълзи Няма! Най-Страховитият И Опасен Човек Е На Смъртно Легло. Всеки Момент Ще Пукне Самият

83-годишният Менсън е бил приет в болница още преди три дни с няколко болести, изискващи лекарска интервенция. Той постепенно угасва и " гибелта му е единствено въпрос на време ", съгласно електронното издание " Ти Ем Зeт ".

Менсън има стомашно-чревни проблеми и през последните години няколко пъти влиза в болница. Преди три дни той е признат в болница в Бейкърсфийлд, а болесттите му са животозастрашаващи и гибелта му е единствено въпрос на време.

Менсън беше признат в болница и през януари тази година поради мощен вътрешен кръвоизлив. Тогава лекарите отказали хирургическа интервенция, опасявайки се, че той е прекомерно слаб и няма да издържи интервенцията.

Чарлз Менсън е измежду най-прочутите нарушители на 20 век. През лятото на 1969 година той и трима негови съучастници, част от комуната му " Семейството ", убиват свиреп седем души.

Сред жертвите е брачната половинка на режисьора Роман Полански, актрисата Шарън Тейт, която е бременна в деветия месец.

Въпреки че Менсън не е непосредственият причинител на убийствата, той е приет за отговорен в организирането им и наказан на гибел.

През 1972 година, откакто Калифорния вкарва мораториум върху смъртното наказване, присъдата му е сменена с пожизнен затвор.

Личността на Менсън продължава да притегля вниманието на доста хора. В пандиза " Коркоран ", където килърът населява единична килия, идват писма от студенти, учещи логика на психиката. Кратки свиждания с Менсън желаят и идващите в колежите по криминалистика.

На последното чуване преди пет години психологът на пандиза, в който излежава присъдата си Менсън, споделя, че той наскоро се хвалел със смъртоносната си природа.



" Аз съм специфичен, не съм като средностатистическия пандизчия. Прекарах живота си в пандиза, пратих няколко души в гроба, аз съм доста рисков човек “, споделил серийният палач пред психолога.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР