83-годишна жена е пострадала тежко при катастрофа. Това съобщи Марияна

...
83-годишна жена е пострадала тежко при катастрофа. Това съобщи Марияна
Коментари Харесай

83-годишна жена с опасност за живота след катастрофа във Великотърновско

83-годишна жена е потърпевша тежко при злополука. Това заяви Марияна Христова, представител на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи - Велико Търново, представена от "Фокус ".

Произшествието е станало тази заран в село Леденик. По първична информация лек автомобил "Фолксваген Голф ", ръководен от 54-годишен мъж, при придвижване на заден ход е блъснал пешеходката. Тя е откарана във великотърновската болница с фрактура на крайници и контузия на главата. Настанена е за лекуване, с заплаха за живота. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Катастрофа има и на пътя Велико Търново - Арбанаси - Горна Оряховица. Произшествието е сред три леки автомобила. По първична информация леко са потърпевши две деца на 10 и 12 години. Временно е лимитирано придвижването в региона на произшествието. Автомобилите се отклоняват през село Арбанаси.

Два леки автомобила са се блъснали и на бул. "България ". Пострадали няма. В резултат на това е имало разлив на масло по пътното платно. Същото към този момент е обработено и обезопасено. Произшествието е обработено по административен ред.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР