83-годишен пенсионер от село Дълбок извор е приет в пловдивска

...
83-годишен пенсионер от село Дълбок извор е приет в пловдивска
Коментари Харесай

Дядо с опасност за живота след катастрофа с каруца

83-годишен пенсионер от село Дълбок извор е признат в пловдивска болница с заплаха за живота. Той е потърпевш при пътен случай сред селата Поройна и Леново. Сигналът е подаден на телефон 112 към 5 часа сутринта.

Според предварителните данни, микробус “Форд” застигнал и блъснал откъм гърба каруца, в която били дядото и 85-годишната му брачна половинка.

Двамата били прегледани. Мъжът бил с охлузни рани по главата, а дамата – със строшен гален. Впоследствие обаче положението на възрастния човек се влошило и той бил превозен в пловдивска болница с заплаха за живота.

Шофьорът на микробуса е на 55 години и е от Първомай. Той бил тестван с дрегер за алкохол, само че резултатът бил негативен. Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава, заяви "Марица ".

Малко по-късно 26-годишен юноша без брошура провокирал злополука в село Маноле. Това се е случило към 3.15 часа. Автомобилът “Тойота”, който управлявал, излязъл вдясно отвън пътното платно и се блъснал в бетонен мост.

В болница са настанени лидерът, на който е взета кръвна проба за алкохол, и 17-годишен пасажер. Причините за произшествието се обясняват в границите на формирано досъдебно произвеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР