„Явно и CNN не са разбрали, че Бойко Борисов вече

...
„Явно и CNN не са разбрали, че Бойко Борисов вече
Коментари Харесай

Резил, голям резил! За CNN Борисов още е премиер, приписаха му расистко изказване на Петков

„Явно и CNN не са разбрали, че Бойко Борисов към този момент не е министър-председател. За мен това изявление на настоящия министър председател на България Кирил Петков е скандално – заявих го по време на събитие в Търговище, незабавно откакто той произнесе тези думи. Скандалното изявление на Петков, представено от CNN, беше подминато от българските медии и заметено от управляващите“, написа във фейсбук Бойко Борисов.

„ Няколко дни след съветската инвазия в Украйна министър председателят на България Бойко Борисов беше запитан за опцията за подслоняване на бежанци. Той сподели, че никоя европейска страна не се опасява от миграционната вълна “. Това се споделя в публикацията на американската телевизия CNN, заклеймяваща „ селективното състрадание “ към бежанците в Европа.

Медията цитира и скандалното изявление на Петков в Брюксел: „ Това не са бежанците, с които сме привикнали. Както сподели австрийският канцлер, това са наши родственици, семейство. Това са европейци, интелигентни, образовани хора, част от тях са програмисти. Ние, както и всички други сме подготвени да ги посрещнем. Това не е нормалната бежанска вълна от хора с неразбираемо минало. Никоя от европейските страни не се тормози от тях. “
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР