„Вчера в Европарламента имахме много доброжелателни хора, подкрепа. Поел съм

...
„Вчера в Европарламента имахме много доброжелателни хора, подкрепа. Поел съм
Коментари Харесай

Борисов: Зелените да знаят, че по-зелено правителство от нашето няма

„Вчера в Европарламента имахме доста доброжелателни хора, поддръжка. Поел съм ангажимент към Зелените. Важно е да знаят, че по-зелено държавно управление от нашето няма“, съобщи министър председателят Бойко Борисов при започване на държавното съвещание.

„Ще забраним придвижването на коли нагоре, тъй че няма да е нужно да се поддържа пътя, да се осолява и да гинат дървета“, сподели той по отношение на построяването на втори въжен превоз в Банско.

„ Това е нашата позиция, доста точна, ясна и зелена. Не става въпрос нито за хотел, тоалетна не може да се направи, чайна не може да се направи “, изясни Борисов.

 img_2183 „Това, което може да се случи в буферната зона, която съставлява 2% от територията на Национален парк „ Пирин “ е единствено спортна инфраструктура, както обявихте и вчера“, добави министърът на околната среда и водите Нено Димов.

„ Естествено, нито една керемида не може да бъде издигната отвън спортната и съпътстващата техническа инфраструктура. Нещо повече, в случай че погледнем целия парк „ Пирин “ и грижата, която страната поставя за него, през последните години прирастът на гора е доста сериозен. На процедура, ние сме може би една от дребното страни в Европа, в която имаме приръст на естествени запаси, тъй че от тази позиция може да се каже, че това е тъкмо по този начин “, добави Димов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР