„Във връзка с взето от мен интервю от в. Капитал

...
„Във връзка с взето от мен интервю от в. Капитал
Коментари Харесай

Петър Петров от „Юлен“: Дружеството няма никакви кредити към Първа Инвестиционна Банка или други български банки

„Във връзка с взето от мен изявление от в. Капитал на 18.12.2018 година, декларирам, че забележителна част от изявлението ми бе изрязана и непубликувана в първичния цялостен вид на публикацията „ Със или без Жирардели, Юлен остава обвързван с ПИБ “, оповестен в 17:24 на същия ден.“ Това разгласи Петър Петров, член на съвета на шефовете на „ Юлен “ АД.

„Поради некоректността на публицистите от Икономедиа, заявяваме, че повече няма да отговаряме на въпроси, задавани от изданията на тази медийна група“, декларира той от името на „Юлен“ АД.

В края на публикацията има конкретизиране, че е „допълнена в 22:00 ч. на 18.12.2018 година с елементи за заемите на „Юлен“.

Цялото изказване:

Във връзка с взето от мен изявление от в. Капитал на 18.12.2018 година, декларирам, че забележителна част от изявлението ми бе изрязана и непубликувана в първичния цялостен вид на публикацията „ Със или без Жирардели, Юлен остава обвързван с ПИБ “, оповестен в 17:24 на същия ден.

Поради което и с оглед забележителния публичен интерес към тематиката, счетох за значимо да сведа до знанието на българските медии и техните фенове и читатели следното:

На въпрос на в. Капитал дали Юлен АД има и какви са заемите на сдружението към Първа Инвестиционна Банка, отговорих, че Юлен АД няма никакви заеми към Първа Инвестиционна Банка или други български банки.

Поради некоректността на публицистите от Икономедиа, заявяваме, че повече няма да отговаряме на въпроси, задавани от изданията на тази медийна група.

Петър Петров

Член на съвета на шефовете на „ Юлен “ АД

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР