„В документите от Испания има много интересни неща за предполагаема

...
„В документите от Испания има много интересни неща за предполагаема
Коментари Харесай

„Барселонагейт“: В документите от Испания има за Борислава Йовчева, СИК и Борисов

„В документите от Испания има доста забавни неща за хипотетична държанка (Борислава Йовчева – б.р.) и лица, свързани с някогашната СИК, сред които и Борисов“, сподели пред „Сега“ вътрешният министър Бойко Рашков във връзка проблема „Барселонагейт“.

Той прикани прокуратурата да разгласи какво тъкмо е направила по делото, формирано през есента на 2020 година

„За мен прокуратурата съзнателно не е работила. Както е забавяла няколко производства, станали обществено известни с това, че се свързват с Борисов. Във всяка догадка, при която имаме сходна връзка, прокуратурата прави всички допустимо тези събития да останат неизяснени навреме макар нарасналото публично внимание към тях“, сподели Рашков.
Гешев изземвал каузи от Ямбол и ги прехвърлял в София 
Главният прокурор Иван Гешев е нарушил закона, като непозволено е изземвал каузи от Ямбол, свързани с пътни поправки, и ги е прехвърлял в София, съобщи вътрешният министър.

Той изясни, че постановленията по тези случаи ще бъдат предоставени и на правосъдния министър Надежда Йорданова, с цел да реши дали ги включи към настояването за предварителното преустановяване на мандата на Гешев.

Рашков разяснява и „Булгаргаз“. „Прокуратурата пречи на Министерство на вътрешните работи да работи по следствието. Материалите, които са събрали чиновниците от Групово дело „Национална полиция“, са изпратени по искане на Софийската градска прокуратура на 9 февруари. До момента тези материали стоят там и не сме осведомени какво вършат по тях. Нещо доста неприятно, което ми рапортуваха – ръководителката на градската прокуратура влезнала в кабинета, където разговоряли проверяващите и прокурора, и е споделила: „Какво бързате толкоз доста, няма мъртвец в тази ситуация?!“. Представяте ли си каква настройка има в прокуратурата?!“.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР