„Уважаеми военнослужещи,скъпи съграждани,Най-сърдечно Ви поздравявам по случай един от най-големите

...
„Уважаеми военнослужещи,скъпи съграждани,Най-сърдечно Ви поздравявам по случай един от най-големите
Коментари Харесай

Кметът на Ямбол с поздрав към военнослужещите по повод 6 май

„Уважаеми военнослужещи,
скъпи съграждани,
Най-сърдечно Ви приветствам по случай един от най-големите християнски празници в националния календар – Гергьовден, ден на храбростта и празник на Българската войска!
Свети Георги е един от най-почитаните светци в България от древността и до през днешния ден той постоянно е закрилял българското войнство.
На днешната дата отдаваме заслуженото самопризнание и респект към българските воини, които дадоха живота си и опазиха правото на България да бъде свободна и самостоятелна страна.
Нека през днешния ден още веднъж с горделивост си спомним за многочислените славни български победи, които завоюваха уважението на Европа и останалия свят!
На 6 май засвидетелстваме и нашето почитание към всички български офицери, сержанти и бойци, които с героизъм не престават тяхното дело и пазят бойните флагове неопетнени!
Факт е, че през днешния ден съвсем целият Западен свят въоръжава избрана страна във боен спор, почнал още през 2014 година. Молим се, това да не докара до разширението на неговите граници. Правилни ли са дейностите на водачите на тези страни, дано всеки от нас да се замисли и да си отговори самичък.
Уважаеми военнослужещи,
Защитавайте границите на Родината, съхранете спокойствието в домовете на хората. Дано нищо да не нарушава тишината и във вашите фамилии, които постоянно да Ви чакат!
Нека Свети Георги Победоносец Ви закриля!
Пожелавам на всички ни да бъдем смели, сполучливи и положителни!
На всички именици искам здраве и шанс! Носете името си с горделивост!
Честит празник!“
С почитание,
Валентин Ревански
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР