„Това което се случва в момента е изключително пагубно за

...
„Това което се случва в момента е изключително пагубно за
Коментари Харесай

Шеф Манчев: Това, което се случва в момента е пагубно за бизнеса 


„Това което се случва сега е извънредно пагубно за бизнеса. Новите сметки са без никаква отплата. Бизнесът, мъчно би издържал с днешните цени на тока. Трупа се инфлация и всичко се обезценява, страната би трябвало да се намеси доста сериозно“, прикани готвачът началник Иван Манчев в предаването „Пресечна точка“ по Нова тв. Според него, това което се случва сега е трагично. „Дори при мен пристигна по-висока сметка със 100 % от горната страна и ние не можем да се справяме“, изяснява той и добави, че се надява да не се стигне до режим на тока.

„Със сигурност държавното управление знае какво би трябвало да се направи“, разяснява той, и добави “ с диспути в студиото няма да стане, би трябвало работа“.

„Арсенал“ си пусна чиновниците, те имат запас да платят заплатите на хората, само че ние нямаме този запас. Миналата година бяхме затворени за 8 месеца“, напомня Манчев.

„Пътувам по цялата страна, хората са в невъзможност. 30 % от заведенията за хранене в България към този момент затвориха. Клиентите не се върнаха, за предходната година имам спад от 60%, зелените документи също отдръпнаха хората“,

По неговите думи, множеството чиновници не желаят да се имунизират, макар, че той непрекъснато ги пропагандира за това. „Швейцария по-глупави ли са от нас, където имат 80% приключена имунизация?“, пита Манчев, представен от varna24.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР