„Точно вчера на летището един младеж който е член на

...
„Точно вчера на летището един младеж който е член на
Коментари Харесай

И Марешки се натиска за властта: Ние сме единствената алтернатива! Дано не дойдат БСП, че колкото са изгладнели…

„Точно през вчерашния ден на летището един юноша който е член на Българска социалистическа партия, споделя: „Молете се нашите да не дойдат на власт, колкото са изгладнели“. За това няма по какъв начин ние да подкрепим вота на неводерие, каква е алтернативата. Не може да върнем на власт тези които хората изгониха преди три години.“ Това съобщи водачът на Воля Веселин Марешки във връзка несъгласието на партията да подкрепия претенции избор на съмнение желан от Българска социалистическа партия и подсилен от Движение за права и свободи.

„Към днешна дата ние сме единствената опция. Ние сме единствените които не сме управлявали България и към края на мандата ще се окаже, че сме единствените, които не се взели участие в колупцията“, добави предприемачът пред Нова тв.

По мотив търканията му с Емил Димитров-Ревизоро, Марешки съобщи, че казуса му досега било, че патриотът говорел лъжи за предприемача, само че откакто признал, че Марешки няма нищо общо с контрабандата, то към този момент нямало никакви проблеми сред двамата.

По думите на Марешки постоянно имало метод да бъде притискан, само че пък той бил корав и не се поддавал. „Аз съм единствения за който се основават закон“, добави предприемача.

Той е безапелационен, че ще не престават да желаят оставката на Иво Христов. „кой го знаеше преди този момент, българският народ няма да му елементарни. Ето ГЕРБ незабавно се освобождават от хората, което не е добре за тях, само че пък Българска социалистическа партия в никакъв случай няма да го направят“, добави Марешки
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР