„Тези 121 депутати няма да направят много лека и приятна

...
„Тези 121 депутати няма да направят много лека и приятна
Коментари Харесай

Евелина Славкова: Няма как да управляваш България със 121 души

„Тези 121 депутати няма да създадат доста лека и приятна работата на кабинет отпред с Асен Василев. Всичко ще бъде толкоз на косъм, на ръба, че реализирането на всички заложени политики, част от които са доста съответни, няма да бъде увенчано с триумфа, който Политическа партия чакат. Няма по какъв начин да управляваш България със 121 души.“ Това разяснява пред БНР социологът Евелина Славкова от Изследователски център „Тренд“.

„Опозицията счита, че се отива на предварителни избори, че Политическа партия няма да могат да осъществят този мандат. Опозицията се намира в двуполюсно състояние – хем желаят да отидат на предварителни избори, въпреки това си споделят – по какъв начин ще управляваме в толкоз сложни времена, каквито предстоят зимата и есента. Те са в разкрачено състояние, в което не са сигурни коя от двете позиции ще бъде по-добре за тях“, посочи Славкова в предаването „Преди всички“.

„Когато си осъществил първи сполучлив избор на съмнение в демократичната история на България, оттегляне обратно и поддръжка за различен кабинет на Политическа партия би било същинско самоубийство“, счита Евелина Славкова, съгласно която това не може да се изясни на електората.

„Ще бъде по-скоро борба до кръв“, предвижда социологът.

„Позицията на Има Такъв Народ е доста недостойна. След като си направил купища пакости – в очите на някои положителни, в очите на други – неприятни, още веднъж да кажеш – желаеме да седнем, отново с вас да управляваме, е несериозно, демонстрира неналичието на политически опит“, означи още в разбора си Славкова.

„ПП към момента не могат да схванат, че изгубиха властта“, акцентира тя. Според нея те са влезнали в серпантина, която е част от пейзажа в българския политически живот – персонифицирането, а не толкоз дейностите на цяла политическа групировка, което е доста нездравословно.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР