„Тази ситуация се отнася за много малка част от българите,

...
„Тази ситуация се отнася за много малка част от българите,
Коментари Харесай

Помислете къде са ви парите след това разкритие! Организирана група в „Булбанк“ е източила милионите на Мартин Петров!

„Тази обстановка се отнася за доста дребна част от българите, за частно банкиране би трябвало да имаш най-малко 50 хиляди в банката и приход над 2500 лв. на месец. Както и да им показват капиталови артикули за дълъг интервал от време. Г-н Петров като професионален състезател е решил да се довери на тази банка“, разяснява икономистът Владимир Каролев пред Нова телевизия скандалния случай с откраднатите 3,8 млн. лв. от служителка на „УниКредит Булбанк“ от сметките на футболиста Мартин Петров.

Каролев съобщи, че той също е правил транзакции за огромни суми, само че постоянно са го търсили, с цел да удостоверят дали той стои зад превода на парите. Това е безспорна машинация. „Един човек не може да направи това нещо, тук може да има проведена незаконна група“, съобщи изрично Каролев. Икономистът съобщи, че служителката не може да направи каквато и да транзакция без пълномощие или разпореждане.
Водещият Виктор Николаев се оправда, че не загатва банката, защото се води следствие и от прокуратурата и от Българска народна банка. Каролев е безапелационен, че в случай че се потвърди виновност на банката то парите на Петров ще би трябвало да бъдат възобновени. loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР