„Ще махат тумора на Сашка на три пъти, може да

...
„Ще махат тумора на Сашка на три пъти, може да
Коментари Харесай

Само Петя Дикова от популярните личности е помогнала на Сашка Васева 


„Ще махат тумора на Сашка на три пъти, може да се наложи на 4. Засега не можем да кажем тъкмо по кое време, тъй като, както споделих преди дни – таман я закрепиха, и след това леко се утежниха нещата, та би трябвало да изчакаме. Всеки ден е решителен. Когато е по-добре незабавно ще се съберат докторите на консилиум да вземат решение ориста й“.

Това показа пред „ България Днес “ брачният партньор на Сашка Васева Христо Бакърджиев. Певицата към този момент мина една намеса. Притесненията на докторите е, че туморът е колкото яйце и би трябвало поетапно да се маха, като се следи по какъв начин ще реагира певицата, защото може да се обиден избрани нервни окончания. Не може от раз всичко да завърши. Освен това се боим да не се получат възпаления, сподели още Бакърджиев.

Той по през целия ден е до нея, която е много отслабнала и останала съвсем без сили. Сега търсят средства, които да покрият цялото лекуване на изпълнителката. “ За мое страдание хората които ни бяха много близки през годините не се отзоваха на молбата ни за помощ Аз виждам всеки човек, който е дал и левче за Сашка, тъй като застава с името си. Слави Трифонов също не е от тези дето ни помогнаха. Сашка страдаше, когато той правеше скечове с нея, само че както се споделя кой съм аз, че да осъждам този или оня “. Бакърджиев посочи, че е доста признателен на журналистката Петя Дикова, която единствена от известните е превеела сума да помогне на Сашка.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР