„Президентът не е спрял да критикува това правителство от пърия

...
„Президентът не е спрял да критикува това правителство от пърия
Коментари Харесай

Нинова: Президентът е част от групата, която свали правителството

„Президентът не е спрял да подлага на критика това държавно управление от пърия му ден, макар че той сътвори главната партия в него. Заедно с ГЕРБ, Движение за права и свободи и „Възраждане“ не ни дадоха и 100 дни и ясно обявиха: „Нямате 100 дни“, сподели Корнелия Нинова, откакто Българска социалистическа партия върна на Радев неизпълнения мандат за сформиране на държавно управление.

„Смятаме, че той е част от групата, която смъкна настоящото правителство“, отсече Нинова пред публицистите на излизане от президентството.

Не одобряваме рецензията на президента към Българска социалистическа партия, че оставяме безпорядък в енергетиката. Да я насочи към Има Такъв Народ и Слави Трифонов, които излъчиха министъра на енергетиката, прикани тя.

Нямаме никакво предпочитание да носим отговорност за това, продължи гневна Нинова. Ние неведнъж предупреждавахме преди 3 месеца да не се стопират договарянията с „Газпром“, а в този момент – че би трябвало да се реши казусът с КЕВР, сподели тя. Нашата обществена политика беше стълбът на това държавно управление. Свършили сме това, което се изисква от нас, отговорността към този момент е на президента, да не се оправдава с завещание, съобщи още лидерката на Българска социалистическа партия.

Няма по какъв начин нов ръководител на КЕВР да се избере за 2 дни, специалистите сметнаха, че може до 12 август. Може връщането на Иван Иванов да е също толкоз уязвимо като процедура, добави Нинова.

На мен Радев дължи двата си мандата, отсече още тя. Сега нямал търпения очевидно да поеме отново властта.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР