„По традиция първата изява в тези панаирни дни се полага

...
„По традиция първата изява в тези панаирни дни се полага
Коментари Харесай

В Община Гулянци се провежда панаир

„По традиция първата изява в тези панаирни дни се поставя на локалните гении – самодейните колективи и реализатори при Народно читалище „Петко Рачов Славейков“ в град Гулянци и духовият оркестър при учебното заведение в град Гулянци. Кметът на град Гулянци открива панаирните дни с послание към нашите съграждани с благопожелание за веселба, заедност“, сподели за БНР Надя Любенова, основен експерт ОЗСД и „Връзки с обществеността“ в Община Гулянци.  Панаир в Гулянци Снимка: Община Гулянци

На 27 май бяха открити 21-те панаирни дни в Гулянци. На 28 май жителите и посетителите на Гулянци могат да видят осъществяванията на самодейните колективи:

Влашката общественост много повлиява нашия край като обичаи и по тази причина сме посветили събора на влашката общественост . Има много забавни осъществявания в панаирната стратегия. Едни специфични наши посетители от София са внушителен фолклорен отбор „Шевица“, за което доста им благодарим за гостуването в Гулянци“, добави за предаването „Закуска на тревата“ Надя Любенова.
 Панаир в Гулянци Снимка: Община Гулянци

На 29 май ще има събития, отдадени на децата.

„Текат спортни прояви на спортния комплекс на Община Гулянци. В същото време „Детско утро – децата на Гулянци пеят, творят и мечтаят“ ще бъде на 29 май . То е обичайната демонстрация за Панаира и можем да кажем, че е с 21 годишна история“.

В региона на Гулянци има естествени забележителности и много културни монументи, които могат да посетят туристите.

Повече можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР