„Не съм доволен от шефката на регистъра /Търговския б.а./“, обяви

...
„Не съм доволен от шефката на регистъра /Търговския б.а./“, обяви
Коментари Харесай

Борисов: Не съм доволен от шефката на регистъра, ще има промени до дни

„Не съм удовлетворен от шефката на регистъра /Търговския б.а./“, разгласи министър председателят Бойко Боросов пред публицисти в Шумен и даде обещание кадрови промени до 4-5 дни, а може и още в петък. Той изясни, че „умишлено не съм го казвал, тъй като желая да си довършат работата“ и да се преодолее рецесията. Търговският указател се надграждал последователно.

„Ще си поемат отговорност, дано го довършат. Важното е, че за относително малко време успяхме да го сглобим, а в този момент тези, които е трябвало да мислят за тези неща, тъй като не малко пари, не малко инвестици са направени и там, ще им потърся отговорност“, сподели Борисов.

Уточни, че оживление по въпроса може да се чака и още в петък, когато се прибира в столицата и отговорните ще си понесат отговорност.

Премиерът и министър Владислав Горанов бяха безапелационни, че няма изчезнала информация. „Цялата информация на регистъра е налична. Текат проби и настройки сега, и в този момент започва регистъра с опция за информации, без да е допустимо вписване“, разясни Горанов. Трябват още няколко дни, с цел да се тества базата данни, след което ще бъде пусната и регистърната услуга.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР