„Не е изключено Георги да е бил отвлечен. Той имаше

...
„Не е изключено Георги да е бил отвлечен. Той имаше
Коментари Харесай

Бившата на убиеца Семерджиев: Не плюйте по Георги, няма да върнем невинните момичета 


„Не е изключено Георги да е бил похитен. Той имаше проблеми в работата си с някогашни негови съдружници. От Министерство на вътрешните работи настояват, че не е похитен, само че май е. И то от някой на много по-високо равнище, на който му в платено. Затова толкоз доказателства се затриха.“

Това показа извънредно за „България Днес“ някогашната другарка на Георги Семерджиев – Вероника Никифорова. Мацката става известна в България, откакто печели купата „Мис Силикон“ преди няколко години.

Тунингованата мацка е имала връзка с обвинявания за зверската злополука в центъра на София, при която починаха две дами. Силиконката и Семерджиев не са дружно от две години. Ала не престават да са близки и поддържат контакт.

И двамата обичали високите скорости и постоянно карали отвън рестриктивните мерки. Това била една от аргументите да станат двойка.

„Познавам го от повече от 3 години, както и фамилията му. Изключително национални и съзнателни хора, както и самият той. Помагал ми е в много неща и освен. Моите родители също познават Георги и не могат да повярват на случката. Искам да изкажа съболезнования към фамилиите на девойките. Да, можеше и аз да съм на тяхно място, само че можеше и синът на някой политик, народен представител или предприемач да е на мястото на Георги. Тогава нямаше да има такава публичност съгласно мен“, стартира описа си Никифорова.

Тя и Георги за последно се чули две седмици преди съдбовния случай.

„По мотив злополуката не знам какво се е случило. Мога единствено да кажа, че Георги обичаше да спортува. Не знам умишлено ли е използвал опиат, или някой нещо му е сложил“, изясни Никифорова.

Плеймейтката твърди, че книжката на Семерджиев не е подправена. Документът за шофиране му е публикуван от Швейцария, безапелационна е силиконката.

„Лично с него бях в Цюрих, като я извади“, споделя Никифорова, която има 1200 кубика в гърдите си.

Твърдението на някогашната другарка на Семерджиев бе опровергано от Интерпол – Берн. В питане от българското вътрешно министерство към сътрудниците им Швейцария излиза наяве, че Семерджиев не е имал документ да ръководи автомобил, публикуван от алпийската страна.

„Не е издавано швейцарско свидетелството за ръководство на МПС на Георги Семерджиев“, пишат в отговор от Интерпол. Той е получен от швейцарските управляващи на 7 юли. В него се показва, че лидерът не е регистриран в националната база данни на страната за притежатели на удостоверение за ръководство. Семерджиев нямал годна шофьорска брошура (настояща или предишна), издадена от швейцарските управляващи.

Силиконовата бомба се надява казусът с бившето й гадже да се обясни допустимо по-бързо. Вероника твърди, че знае за подкупи от страна на Министерство на вътрешните работи.

„Там са продажни и обичат парите – изригна тя. – Лично пред мен са били подкупвани над 10 000 пъти. Не плюйте по Георги. Няма да върнем почтените девойки. Плюйте и осъждайте себе си на пожизнен затвор, тъй като преди изборите се избивате да взимате парите, а след това за какво нямало закони. Георги, с теб сме“, споделя още плеймейтката.

По думите й сега Семерджиев си има сериозна другарка. Коя е тя, Вероника не издава. „Не е нужно да се знае. На момичето сигурно не й до това сега“, сподели за край Никифорова.

Таткото на Семерджиев – Константин, също не знае какво се е случило със сина му. Бащата на обвинявания в две убийства сподели, че е бил на мястото на злополуката два часа след съдбовния случай. А въпросната вечер малко преди този момент всички са били на фамилна вечеря.

„Георги беше у дома и нищо не подсказваше, че това нещо се е случило с опиатите. Тръгна си от вечерята към 20:30 ч. някъде. Преди това отиде да вземе брат си от работа. Пет нощи не съм спал и не знам накъде да потегли. Излизам от у дома, виждам хората към себе си, имам възприятието, че всички ме гледат, и се връщам назад вкъщи“, съобщи бащата на Семерджиев.

Съмнения дали Симона е била в колата

Все още не се знае дали полицайката Симона Радева е била в колата до Георги Семерджиев. Това споделиха пред „България Днес“ от Софийската градска прокуратура.

„Чака се ДНК експертиза. Тя ще покаже дали Радева е била спътница на Семерджиев по време на зверската катастрофа“, обясниха още от прокуратурата.

В медиите се завъртя доктрина, че полицайката е помогнала на Семерджиев да се прибере в дома си в столичния квартал „Лозенец“, само че не е била с него във съдбовния джип.

Според писанията Георги е звъннал на полицайката. Това се случва малко откакто удря на двете дами. Според последните версии след диалога Симона Радева идва и му носи стълбата, с която Семерджиев се прибира у дома през терасата на първия етаж, тъй като си е изгубил ключовете при злополуката.

Майката на Симона разгласи пред „България Днес“ в края на предходната седмица, че щерка й не е била в колата.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР