„Напълнях от любов, така е, когато човек е спокоен и

...
„Напълнях от любов, така е, когато човек е спокоен и
Коментари Харесай

Веско Маринов Си Призна, Че Дебелее От Любов

„Напълнях от обич, по този начин е, когато човек е спокоен и благополучен.“ С тези думи приключи концерта си в Поморие трубадурът на родната сцена Веселин Маринов.

Това бе и последният му концерт от турнето „Снимки от лятото“, което направи по цялото Българско Черноморие.

„Любовта дава успокоение. Това е нещо, което не може да се опише, то е вътре в душата. Всеки мъж, когато нацели дамата на живота си, си проличава. Той става по-спокоен, благополучен или напълнява леко, като мен“, пошегува се изпълнителят на „Червено вино“.

Разбира се, почитателите му не пропуснаха да виждат качените 5-6 килца от горната страна, които обаче по никакъв начин не личат, когато Маринов отвори огромното си гласище.

„Сигурно новата му жена доста го глези. Способна готвачка ще да е“, разясниха на концерта почитателите на артиста. Самият той още веднъж остана безгласен дали новата му обичана се споделя Веселина Пеева, както в последно време се твърди. „От март месец съм още веднъж влюбена и обвързана. Няма да ви кажа повече детайлности за кого. Знам, че профилът ми в интернет е непрекъснато под блокада, само че нищо няма да научите“, засмя се госпожа Пеева на въпроса дали тя е новата жена до Веселин Маринов.

А допреди две години Веселин Маринов искрено говореше за самотата, казвайки, че „един-два часа всяка нощ се усеща доста сам“. Тогава на такива мисли го навяваше любовта, с която майка му се раздели с татко му. Възрастният мъж си отиде от този свят едновременно с обичания композитор на Веско – Тончо Русев.

„Много ми беше мъчително. Сякаш от живота ми си отидоха двама татковци едновременно“, показа тогава Маринов, напомня „България днес“.

С днешна дата той си върви всяка седмица до Полски Тръмбеш. „Убеден съм, че една вечер при майка ми удължава с месеци живота й. Тя е стара, ръцете й треперят, с два бастуна, само че такава чорба прави, дето никой не е ял през живота си. И постоянно я следя, в сложни времена живеем. За възрастните е мъчно – знаеш, че остава по-малкото път. Но аз въпреки всичко и над 50 се усещам на върха на силите си“, показа Маринов малко преди рождения си ден на 4 август. Тогава той навърши 57 години и бе сюрпризиран с 57 червени рози от новата си обичана. За тях научиха единствено стеснен кръг близки другари.

„Нека не приказваме за новата ми обич. В момента съм на вълна работа. След края на турнето не съм се отдал на отмора, а на подготовката на четвъртото издание на Националния конкурс за млади реализатори „Полските щурчета“, който ще се организира от 6 до 8 септември в Полски Тръмбеш“, изясни Маринов. Препълненият му график не е изненада, той е най-работоспособният артист у нас.

„Радва ме, несъмнено, че съм най-продаваният реализатор и за тази година у нас“, сподели Веско, който и тази година безапелационно завоюва първото място по най-тиражирани албуми на музикалната империя „Пайнер“.

Маринов заема всички призови места, като само Преслава от време на време съумява да разбие хегемонията му. Добричлийката е надалеч по достижения от изпълнителя, който е прочут и с безкрайните си турнета край морето и вътрешността на страната.

„Аз почивам през октомври-ноември, тогава ходя на ски и отдъхвам отвън България, ще намеря време и малко преди Коледа“, безапелационен е Веско.

В момента „Представи си“ и „Златните хитове“ са албумите, които изстрелват Маринов в друга музикална галактика. Успехите си той дели само с фолкидола Фики Стораро, който за втора година е втори по продаваемост на музикални албуми.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР