„Лошото вече се е случило – градската реформаторска десница не

...
„Лошото вече се е случило – градската реформаторска десница не
Коментари Харесай

Петър Москов за реформаторите: Държахме се като детска градина

„Лошото към този момент се е случило – градската реформаторска десница не е показана в парламента“. Това сподели Петър Москов по. Той разяснява още, че разцеплението на партиите и говоренето едни против други е оставило Реформаторите отвън Народното събрание, а Българска социалистическа партия – в съпротива.

Според Москов не може да се затварят очите, когато се приказва за обединяване, общи позиции и общи тези. Той подсети, че Реформаторският блок няма да взе участие в усилието през заобиколни пътища Българска социалистическа партия да се трансформира във вероятен сътрудник.

„Искам да чуя всеки един от критиците и моралните стожери на нацията какво той е правил, тъй като ми омръзна от хора, които се държат обществено като дръжте ме, че веднага, в случай че ми падне да ръководя, да видите какви прелестни неща ще направя. Миналите две години ни падна. Само че ние се държахме като детска градина, не като тим и търсихме опрощение за какво не може да създадем нещо, а не се стремяхме да го създадем непременно в полза на хората, които са ни избрали“, сподели Петър Москов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР