„Левски“ постигна трудна победа с 2:1 над „Етър“ в двубой

...
„Левски“ постигна трудна победа с 2:1 над „Етър“ в двубой
Коментари Харесай

„Левски“ би „Етър“, отменен гол на гостите ядоса Балъков

„Левски“ реализира сложна победа с 2:1 над „Етър“ в дуел от 19-ия кръг на Първа лига. Станислав Костов и Серджиу Буш бяха точни за домакините, заличавайки задатъка на „болярите“ и гола на Велко Батрович. Двубоят обаче можеше да има и различен излаз, в случай че в самия завършек на срещата основния арбитър Никола Попов не бе отменил попадение на „виолетовите“. А даже и многото повторения не откриха какво е нарушаването на Иван Петков.

Старши треньорът на „сините“ Славиша Стоянович направи редица промени в стартовия състав в съпоставяне със злощастния мач със „Септември“ (2:2) през седмицата. На втарата застана Мартин Полачек, заменил контузения Божидар Митрев. В центъра на защитата си партнираха Хали Тиам и Нуно Рейш, а дебют в титулярния състав направи и Илия Юруков. След титулярите се появи и Серджиу Буш.

Резултатът бе открит още в 8-ата минута. След групова неточност на Милош Цветкович и Мартин Полачек от обстановката се възползва Батрович, останал на чиста позиция. Последваха напредък в играта на столичани, които изравниха още в 19-ата посредством Станислав Костов. В началото на второто полувреме Буш донесе обрата за „Левски“, откакто бе изведен очи в очи със страха Христо Иванов, а откакто го преодоля прати топката в опразнената врата.

Отмененият в края на мача гол за гостите обаче ядоса треньора на отбора Красимир Балъков: „В съблекалнята видях повтаряне, нямаше никакво нарушаване. В Разград не ни дадоха дузпа, а против „Левски“ не ни зачетоха постоянен гол. Ще си изкарам този сезон до дъно, несъмнено ще изкарам и другия, само че по-късно ще помисля дали да не се прибера там, където нещата са по-чисти и ясни. Собствениците би трябвало да се замислят какво вършат. Преди да ме хване параноята, ще си отпътува от България. Въобще не ме интересува какви зависимости има. Уважавам доста „Левски“. Сигурно нямат виновност за това, което се случи, само че все пак… Засега в България ме задържа отношението към мен в „Етър“ и футболистите. Нямам оферта от различен български клуб.“
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР