„Какво имаме днес? Ние нямаме управленска програма; нямаме законодателни пакети,

...
„Какво имаме днес? Ние нямаме управленска програма; нямаме законодателни пакети,
Коментари Харесай

Цветанов: Тежко и горко на министъра, който ще трябва да изпълнява тази актуализация

„Какво имаме през днешния ден? Ние нямаме управническа програма; нямаме законодателни пакети, свързани с нея; нямаме План за възобновяване, който да е признат и да стартира да се усвоява и отиваме на актуализация за бюджета с спомагателен дълг за над 3 милиарда лева „, съобщи водачът на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов в студиото на „Денят ON AIR“.

Според Цветанов актуализацията на бюджета ще стане жертва на предизборно държание на обединенията в 47-ото Народно заседание.

„Тежко и горко на финансовия министър, който би трябвало да извършва тази актуализация, в случай че тя премине като спор на избирателен плакат“, разяснява ръководителят на Републиканци за България.

“Вече сме в тежка политическа рецесия и с огромно страдание ще би трябвало да се отиде отново на избори“, установи още Цветанов.

По думите му това не е добре за страната, защото сега „повече от всякога“ се нуждаем от работещо държавно управление и парламент.

„Парламентът не трябваше да се занимава с оставката на ръководителя (Никола Минчев, бел. ред.), тъй като даже през днешния ден Ива Митева регистрира, че това е било неточност. Нямаше спор всъщност, а взаимни нападки – даже към министър-председателя, министрите или политическите опоненти“, посочи Цветанов.

“Избори по всяка възможност ще има есента, може би октомври, само че всичко ще зависи от последните няколко седмици парламент и актуализацията на бюджета“, предвижда Цветан Цветанов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР