„Ice Cream“ си остава моят живот. Аз съм много по-разочарован

...
„Ice Cream“ си остава моят живот. Аз съм много по-разочарован
Коментари Харесай

Монти: „ice Cream“ Е Моят Живот, Но Започвам Наново

„Ice Cream“ си остава моят живот. Аз съм доста по-разочарован от всеки един почитател. За страдание всички пътеки са обрасли с тръни и бодли и нямахме различен избор. Това съобщи Монти в студиото на „Famous VOX“, където гостува с Ванеса.

„Когато има повече от един човек е извънредно мъчно. Постоянно се вършат взаимни отстъпки. Когато пристигна триумфът, всеки си мисли, че е с помощта на него. Причината да сме сполучливи е работата. Ако някой си мисли, че има някоя друга причина, не е правилно. Работата е най-важното нещо“, разяснява разпада на групировката рапърът.



Категоричен е, че в никакъв случай не би съжалил за основаването на „Ice Cream“, която е и татуирана на ръката му. „Поддържаме контакти, едвам доизчистим някои неща. Бяхме другари, познавахме се от доста години, с други израснахме от деца“, споделя Монти.

В момента той продължава взаимна работа с Петя Алекса, с която промотираха „Нека бъде лудница“. В момента работили по нов план – „Мръсни танци“, който ще види бял свят напълно скоро. Във „Famous VOX“ монти издаде и първата част от текста.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР