„Хасково гейт“ продължава да тресе политическото пространство. Не ме интересува

...
„Хасково гейт“ продължава да тресе политическото пространство. Не ме интересува
Коментари Харесай

Делян Добрев напуска политиката заради „Хасково гейт“ 


„Хасково гейт“ продължава да тресе политическото пространство. Не ме интересува личността Добрев, а системата, която е основал в общината“. Така нападна социалистката Елена Йончева в ефира на БиТиВи. Тя още веднъж разкри фамилно другарските връзки на Делян Добрев и назначенията в Хасково. Според Йончева не било морално политик да кадрува. За заканите да я съдят околните на Добрев, тя акцентира, че се пробват да я сплашат, когато се пробва да разкрие корупционни практики.

Цялата държавна машина била против нея. „Проблемът е цялата финансова обвързаност“, разяснява Йончева хасковската спекулация. Подобно било ситуацията в целия район. Смущаваща била обстановката родственици да управляват родственици. Тя недоумява по какъв начин Добрев е назначил своите бизнес сътрудници на основни позиции в общината. „От къде намирате тази безочливост и схема“, попита Йончева. Герберът Делян Добрев се закани да потърси правосъдна отговорност от Йончева.

„Цяла седмица обикалям по студията да изяснявам след госпожа Йончева, че нямам сестра“, посочи Добрев. На цялата тази история би трябвало да се постави край, акцентира той и „захапа“ депутатката от Българска социалистическа партия, че разказвала по какъв начин герберът назначил шурей си. „Нямам сестра, с цел да имам зет“, акцентира Делян Добрев. Няма скица, отговори на рецензиите на левицата той.

„Целта беше да се опетни името ми“, посочи депутатът. „Успяха, в очите на хората аз към този момент не съм професионалист“, оплака се Добрев и добави, че по тази причина споделят, че политиката е мръсна работа.

„Положението е нетърпимо, в очите на хората аз съм човек, който се занимава с шуробаджанащина“, посочи герберът. „Вече съм задоволително окепазен“, съобщи Делян Добрев и изясни, че тази заран е разговарял с премиера Бойко Борисов. Споделил му обстановката си. Казал на Бойко Борисов, че напуща всички позиции. Не желае това да въздейства на кабинета. Стана нетърпимо, безапелационен е депутатът.

Добрев се отхвърля от всички позиции, даже и тези, които заема в партията. Слага завършек на политическата си кариера. „Аз съм смъртоносно ранен политически“, съобщи Делян Добрев. Борисов се съгласил с мнението му. Чувства виновност за дейностите на кмета Добри Беливанов, който почнал да играе по свирката на Българска социалистическа партия.

„Няма ненаказано добро“, разяснява още Делян Добрев. „Аз и партия ГЕРБ сбъднахме детската му фантазия да бъде регионален шеф и кмет“, съобщи той и се извини на целия град за работата на хасковския кмет. „Това не беше офанзива против господин Добрев“, а против схемата Добрев, установи на финала на разногласието Елена Йончева. „Няма такава схема“, репликира Делян Добрев. „Не се правете на честен стожер госпожо Йончева, вие сте в политиката по шуробаджанашка линия“, нападна я той, осведоми news.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР