„Дует „Ритон“ ми дължат 100 000 лв.! Ако ги платят,

...
„Дует „Ритон“ ми дължат 100 000 лв.! Ако ги платят,
Коментари Харесай

Ето Защо Люси Иларионов Чака 100 Бона От „ритон“

„Дует „Ритон“ ми дължат 100 000 лева! Ако ги платят, ще дам по 10 000 лева на Преслава, Джино и Станимир Гъмов като свидетели“. Това показа пред „България Днес“ Люси Иларионов. Режисьорът печели солидната сума след бас сред него и ритонците по време на взаимното им присъединяване във „ВИП брадър“ през 2015 година.

Облогът хваща изнервения Здравко от музикалния дует, с цел да отбрани своята половинка. Певецът твърди, че Катя не е нарекла Люси с италианско име, както режисьорът твърди.

Всичко стартира, откакто Катя от „Ритон“ упреква Люси Иларионов, че е прибрал изчезналия кабел от бягащата пътека във фитнеса на „ВИП брадър“. На камерите в риалити шоуто ясно се вижда по какъв начин певицата влиза в спалнята, където си почива Люси, и му насочва словесни нападки. След сцената в спалнята по-късно Люси и „Ритон“ се изправят очи в очи на меката мебел в хола на къщата. Тогава се завихря и огромният скандал сред тях.

„Аз се разсъниха и ти споделих, че съм зле, а ти ми сподели някакво италианско име“, обръща се Люси към Катя. За да отбрани половинката си, Здравко афишира, че лови бас за 100 000 лв., че Катя не е споделила нищо. „Това неговото е халюцинация“, декларира мъжката част от дуета, само че Люси е убеден в това, което е чул, и съгласно него ритоните единствено се излагат.

„Театро гранде претрочели“ – това в действителност споделя Катя на Люси. Това се вижда на запис от камерите в къщата, а за задачата всички съквартиранти бяха събрани пред огромния плазмен тв приемник, с цел да видят истината. Така „Ритон“ губят губи баса и надлежно се оказват длъжници с крупна сума на режисьора. „Още тогава споделих на съквартирантите Преслава, Джино и Станимир Гъмов, че ще им дам по 10 000 лева като очевидци, в случай че Здраво си заплати облога. Само че неговата дума не е мъжка очевидно и надали в миналото ще си плати“, показа по телефона пред „България Днес“ Люси, който е в Лондон и снима следващия видеоклип.

Преслава може да получи 10 бона, в случай че Здравко даде парите. Иларионов е безапелационен, че от „Ритон“ са се изхвърлили с този бас. „Ако аз се пипвам на бас, залагам 500-1000 лева, които ще мога да ги платя. А не 100 бона. За пред камерите се правеха на доста положителни и най-после сякаш се помирявахме. Здравко се прави на мъжага пред цяла България, а най-после се крие като мишка. Малко е тъпичко“, споделя още Люси.

Въпреки привидното закопаване на томахавките в края на риалити шоуто нещата отвън него напълно не стоят миролюбиво. „След това направиха празненство в готината си къща с всички съквартиранти и продуцентите без мен. А можеше да ме поканят, като по този начин опитат най-малко да загладят нещата, откакто са се издънили. Но не го направиха и три години към този момент не се обаждат“, безапелационен е режисьорът. Люси се усеща афектиран от отношението на „Ритон“ и е твърдо решен да споделя за неизпълнения бас на музикалния дует и отсега нататък.

„Не помня да е имало въобще подобен бас. Не мога да разясня нещо, което не си спомням“. Това показа пред „България Днес“ Катя от „Ритон“ в отговор на напомнянето на Люси за изгубения бас.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР