„Борисов бил доволен, че ме осъдил за твърдението, че е

...
„Борисов бил доволен, че ме осъдил за твърдението, че е
Коментари Харесай

Мая Манолова за делото на Борисов: Да не бърза да се радва, оставям го да трепери като ме чуе

„Борисов бил удовлетворен, че ме осъдил за изказванието, че е „арогантен“. Решението, несъмнено, не е дефинитивно. Но за мен истината няма цена, оставям на вас да прецените, дали Борисов е нахален. Готова съм да заплащам за истината, с цел да не заплащат хората за неспособно ръководство “.

Така водачът на „Изправи се.БГ“ Мая Манолова отговори във Фейсбук на някогашния министър председател Бойко Борисов във връзка информацията, че е спечелил дело на първа инстанция по отношение на нейно изявление в предаването „ Лице в лице “.

Ето и целия й пост в обществените мрежи:

„Борисов бил удовлетворен, че ме осъдил за изказванието, че е „арогантен“. Решението, несъмнено, не е дефинитивно. Но за мен истината няма цена, оставям на вас да прецените, дали Борисов е нахален. Готова съм да заплащам за истината, с цел да не заплащат хората за неспособно ръководство.

Разбира се, ще апелирам, а дотогава оставям Борисов да „трепери“ като ме чуе да приказвам, както настояват очевидците по делото – двамата „piar Boiko“.

А той да не бърза да се радва, тъй като аз към този момент го осъдих още преди половин година за неговите неистини и клюки.“

По-рано в четвъртък стана ясно, че водачът на ГЕРБ Бойко Борисов е осъдил Мая Манолова за клюка.

Сумата, която Манолова би трябвало да изплати на Борисов е 10 000 лв..

Причината – обидни думи, произнесени обществено в изявление в предаването „ Лице в лице “ на 1 ноември 2019 година, а също и други обиди, изречени по време на брифинг и излъчени във Facebook.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР