„Благодаря Ви! Успехът е за всички нас!“ Това написа за

...
„Благодаря Ви! Успехът е за всички нас!“ Това написа за
Коментари Харесай

Доц. Медиха Хамза: Благодаря Ви! Успехът е за всички нас! 


„Благодаря Ви! Успехът е за всички нас!“ Това написа за край на предизборната акция претендентът за депутат от СДС-Варна в обединението ГЕРБ-СДС доцент доктор инж. Медиха Хамза. С тези думи тя се обърна към гласоподавателите си.
Ето какво написа претендентът от синята партия на страницата си:

„Хората са най-големият и скъп капитал на една страна. Те сформират нейната целокупност. Значението на думата страна не е просто едно общество, заемащо дадена територия.
Държавата е доста повече – общество, обединено от общия интерес към просперитета и бъдещето на общността, обединена от обичаи, традиции, просвета и духовно развиване.
Чиято цел е една – да има правото да работи, живее, учи и се развива на тази територия, като гради нейното бъдеще и благоденствие.
През този един месец организирах доста срещи с варненци. Видях и чух страховете им, апелите за обединеност, очакванията, че политиците ще работят за тяхното благоденствие, жаждата за една по-добра за живот България. Инфлацията, неналичието на сигурност и непоклатимост в страната бяха тематиките, които хората най-често разясниха. Вълнуват се от несигурността и се усещат незащитени.
В същото време, до момента в който аз говорех за целите си, умираха техни близки, а други се бореха за живот в лечебните заведения. Трудно е, когато дневно България осиротява с по 200 души, да разговаряш с хората за концепциите си.
Чух доста истории, допрях се до доста ориси, поех задължения, които дружно с целите си ще отнеса със себе си там, където се коват законите. Защото ние желаеме да градим, а не да разрушавам!
Ще отнеса със себе си и желанието за обединеност и заедност на българските жители. Тях със себе си води и претендентът за президент проф. Анастас Герджиков. Човек, който подава ръка, а не пестник.
Благодаря на моят екип, на всички хора, с които имах достойнството да се срещна. Знаците, които дадохме са извънредно значими и за хората, които умеят да ги четат, те са ясни. Благодаря на всеки човек, който съм съумяла да докосна, благодаря и на тези, до които не съумях да доближи.
Благодаря на тима на Съюз на демократичните сили Варна за усилената работа, благодаря и на обединението ГЕРБ-СДС за доверието и поисквам триумф на всички претенденти за народни представители от листата. Успехът е за всички нас!“

dnesplus.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР