„България продължава да купува руски газ, но го купува през

...
„България продължава да купува руски газ, но го купува през
Коментари Харесай

Даниел Митов: България продължава да купува руски газ, но през посредници

„България продължава да купува съветски газ, само че го купува през посредници“. Това съобщи пред бТВ Даниел Митов, зам.-председател на ГЕРБ.

„Оказа се, че компанията медиатор е някогашната компания, в която е работил новоназначеният началник на „Булгаргаз“. Изведнъж тази компания става доста значима. Тя, като се изключи че купува съветски газ, продава го скъпо на страната, след което го купува още веднъж същия тоя газ, който е продала на 102 евро, в случай че не се неистина, а го купуват на 82 евро“, съобщи Митов.

„На процедура ръководещата коалиция върна мутренските времена обаче през държавата“, счита още той.

„Вчера стана ясно, че обединението се ръководи от Българска социалистическа партия, а Корнелия Нинова е министър-председател“, съобщи Даниел Митов в коментар за гласуваната в Народното събрание военна помощ за Украйна.

„Три от партиите желаят да се изпрати оръжие, четвъртата не желае и в един миг надвива четвъртата, т.е. малцинственото мнение в съдружната формула. За мен е явно какво се случи“, изясни той.

„Кому беше нужно да се приема решение от Народното събрание, което в действителност не трансформира нищо“, попита той. Митов изясни, че ГЕРБ са подкрепили, тъй като „когато оферират текст, в който се споделя, че поддържаме Украйна в европейския й път, няма по какъв начин да не го подкрепиш“.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР