„Аз мисля, че всички трябва да пазим авторитета на бившия

...
„Аз мисля, че всички трябва да пазим авторитета на бившия
Коментари Харесай

Президентът Радев: Всички трябва да пазим авторитета на Плевнелиев

„Аз мисля, че всички би трябвало да пазим престижа на някогашния държавен глава, даже когато той самият не знае по какъв начин да си го опази“, съобщи пред публицисти в Шумен президентът Румен Радев. Това бе единственият му сбит коментар във връзка мнения на експрезидента Росен Плевнелиев в ефирен ефир в понеделник сутринта.
 trsh1009-1_320x240  trsh1009-2_320x240
По мотив на днешния съдружен съвет за министерските оставки, президентът Радев сподели, че за него е значим крайният резулатат. „Стига той да не се бави доста и да ни занимават единствено с проблемите на властта. Българското общество има пред себе си извънредно тежки проблеми за решаване“, акцентира президентът. Той категорично прикани политически партии – „всички да се извърнат към проблемите на българите“.

„Призовах държавното управление и към своите отговорности. Към момента то тиражира серийни кавги и интриги, с цел да очерни своите съперници и несъмнено, да прикрие най-важните проблеми на нашето общество – корупцията и беззаконието“, сподели още президентът пред медиите в Шумен.

В града президентът участва на разкриване на образователната година в Шуменския университет „Еп.Константин Преславски“.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР