„Ако имам момче, то ще се казва на баща ми

...
„Ако имам момче, то ще се казва на баща ми
Коментари Харесай

Владко Не Ще Милионите На Татко Си

„Ако имам момче, то ще се споделя на татко ми – Стефан. Ако е момиче на майка ми – Ирен.“ Така синът на огромния ни артист Стефан Данаилов – Владимир, затвърди желанието си да продължи рода на известните си родители, като стартира да „действа“ по проекта да ги направи баба и дядо.

„Все отново считам, че е добре да изчакаме с детето, тъй като ми предстоят най-важните години, с които ще извърша фантазията си – да стана хирург“, безапелационен е Влади.

Тези дни се разбра, че Данаилов е изтеглил заем от 900 000 лв., с цел да учи медицина в американския университет „Джон Едуардс – Маршал“. Парите са отпуснати от Съединени американски щати и са без рента. „Всеки студент получава в Америка стипендия, в случай че го одобряват. Него го одобриха. От 10 000 души са признати единствено 14. Държавата отпуска безлихвен заем като тласък за хората, които се трудят и желаят да успяват“, показа майката на Влади – Ирен Кривошиева, написа „България днес“

Дни преди да си тръгне от София, Данаилов изясни, че не го интересуват парите на татко му и не мисли за наследството му. „Целта на визитата ми в този момент е да видя роднините, тъй като най-малко 7 до 10 години най-малко няма да мога да се върна в България. Медицината, на която съм се посветил, е комплицирана просвета и ще ми е доста мъчно. Това е най-сериозното образование, тъй че няма да имам време. След четири години ще стартира процедура. Тя би трябвало да е най-малко три години, в случай че съм хирург – шест, и най-малко 50 часа седмично ще съм зает с учене“, показа ни той.

„За всеки от родата ще има по малко от парцелите. Уредил съм нещата юридически, единствено би трябвало да се изчака.“ Това показа къде нашега, къде в действителност пък огромният ни артист Стефан Данаилов във връзка наследството, което написа. В него екранният майор Дейнов от „На всеки километър“ оставя двустайния си апартамент в жк „Борово“ на извънбрачния си наследник Владимир, сина му от Ирен. Освен това Данаилов-младши ще получи и част от спестяванията на артиста, които са няколко милиона лв..

„Никога не съм мислил за пари, не съм интересчия. Важно е татко ми да е жив и здрав, да е добре. Той към този момент ми е дал наследството си – своите гени, и това е нещото, за което постоянно ще съм му признателен. Богатството не ме вълнува, когато желае нещо и работи настойчиво за него, човек го постига“, показа още младият Данаилов, който към този момент е стимулиран да потвърди, че може да стане най-хубавият лекар от Балканите в Съединени американски щати.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР