“Синята зона” във Варна все още не е пусната, затова

...
“Синята зона” във Варна все още не е пусната, затова
Коментари Харесай

“Синята зона” във Варна все още не е пусната, не изпращайте sms за паркиране

“Синята зона” във Варна към момента не е пусната, по тази причина жителите и гостите на морската столица да не изпращат sms за паркиране. Всеки, който към този момент е пуснал sms, може да се обади на тел. 070 070 352, където ще получи информация по какъв начин да си върне парите, оповестиха от общинското дружество „ Паркинги и синя зона “.

В момента се поставят маркировки по още две улици. След като работата завърши, откриването на зоната ще бъде оповестено публично пред медиите. Предвиден е едномесечен гратисен интервал, когато ползвателите няма да бъдат глобявани.

Някои водачи са били подведени от махнатите найлони на пътните инструкции за синята зона. Това е дело на любопитни жители, да видят какво се крие под тях, сподели на последната си конференция инж. Младен Иванов, началник на общинското дружество. От там припомниха, че към този момент стартира банкет на документи на жители, които живеят или юридически лица, които правят активност в обсега на “синята зона”.

Заявления могат да се подават на интернет страницата www.varnaparking.bg или в Центъра за административно обслужване на ул. „ Александър Рачински “ №29. При подаване на документи онлайн не се изисква електронен автограф.В синята зона, която ще бъде пусната най-вероятно другата седмица, ще има 2603 паркоместа.

Работното време ще бъде всеки работен ден от 9 ч. до 19 ч., през почивните и празничните дни паркирането ще бъде гратис.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР