“Прокуратурата в България не работи. Факт е, че г-н Гешев

...
“Прокуратурата в България не работи. Факт е, че г-н Гешев
Коментари Харесай

Петков: Главният прокурор е абсолютно компрометиран вече, дори на ниво ЕС

“Прокуратурата в България не работи. Факт е, че господин Гешев е безусловно злепоставен към този момент. Той е злепоставен дори на равнище Европейски Съюз. Една и съща информация влезе както в европейската, по този начин и в българската прокуратура”. Това сподели министър председателят Кирил Петков по отношение на обществен доклад на активността на Министерство на вътрешните работи за 2021.

По думите му “в момента сме във време на смяна и всеки би трябвало да застане от страната на закона, от страната на народа или от страната на закона и корупцията. “Това, в което аз се убедих, е, че Министерство на вътрешните работи е институция, която избра да е от страната на закона”, съобщи министър председателят.

“Поздравявам Министерство на вътрешните работи за това, че имахме почтени избори. Факт е, че сега партиите в Народното събрание са позиционирани по този начин, както българският народ ги е избрал. Поздравявам ви за това, че законността се връща в България. Вече няма никой над закона”, акцентира Петков.

“Това, което ясно декларирахме е, че не ни е боязън нито от хората от подземния свят, нито от самите хора, които са били част от корупционния модел на предходната власт”, добави министър председателят.

Групово дело “Национална полиция” показва годишния си доклад. На чуването на отчета участваха министър председателят Кирил Петков и министърът на вътрешните работи Бойко Рашков.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР