“Почти всички хора в автобуса са спели и са чули

...
“Почти всички хора в автобуса са спели и са чули
Коментари Харесай

Последни разкрития за мелето с автобус на “Тракия”! Почти всички хора са спели, но чули силен тропот и трясък…

“Почти всички хора в рейса са спели и са чули доста мощен тътен и тропот на няколко пъти. Явно това е при удара на обръщането на рейса. Най-важното е, че няма загинали”, съобщи представителят на Центъра за незабавна здравна помощ-София Катя Сунгарска пред “Фокус”.

Тя добави, че сигналът за злополуката е подаден в 7:12 часа сутринта. Изпратени са четири коли за спешна помощ, като първата е била на мястото в 7:21 часа.

Най-тежко потърпевш е 60-годишен мъж, който е с черепно-мозъчна контузия и в потрес. Него първо хоспитализираме в УМБАЛ „ Св. Анна “-София. Пострадали са и две дами – на 24 и 46 години, които са с пострадвания на долните крака. Тях сме хоспитализирали в „ Пирогов “. Има и 4-годишно дете, което няма забележими пострадвания, само че е със мощен уплах и също е закарано в „ Пирогов “, с цел да му се окаже съответна помощ.

Трима души са с по-леки, не животозастрашаващи пострадвания. Те са в ИСУЛ. Общо 12 души са приетите в болница, като за 4 индивида „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ ни оказа помощ доста “, изясни Сунгарска. По думите ѝ те са с леки пострадвания и ПБЗН ги е откарала в УМБАЛ „ Св. Анна “.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР