“Най-хубавото нещо, което можем да покажем днес, е духът на

...
“Най-хубавото нещо, което можем да покажем днес, е духът на
Коментари Харесай

За какво мечтае вицепрезидентът Илияна Йотова на 6 май? Какво заяви тя по повод думите на Бойко Борисов, че при идването си на власт ГЕРБ са започнали да решават проблемите в българската армия

“Най-хубавото нещо, което можем да покажем през днешния ден, е духът на българската войска. Хората, които ще маршируват на този празник, самочувствието им и ясното схващане за какво са там”. Това съобщи за NOVA вицепрезидентът Илияна Йотова на 6 май – Деня на храбростта.

“Като жена боен бих желала да кажа за една своя фантазия – да видя жена военачалник в българската войска, тъй като към момента няма такава”, показа тя.

По мотив думите на премиера Бойко Борисов, че при идването си на власт ГЕРБ са започнали да вземат решение проблемите в българската войска Йотова съобщи: “Как наподобява българската войска и нейната рационализация e въпрос на всички институции и тук не би трябвало да има никакво разделяне. Ние 15 години си приказваме едно и също – по какъв начин е демотивирана българската войска и по какъв начин страната не дава задоволително. Крайно време е вместо да се замеряме обществено кой какъв брой е отговорен, да седнем на една маса и да си свършим работата”.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР