“Левски” победи ЦСКА в първия полуфинален мач за Купата на

...
“Левски” победи ЦСКА в първия полуфинален мач за Купата на
Коментари Харесай

“Левски” – сам срещу себе си

“Левски” победи ЦСКА в първия полуфинален мач за Купата на България с 2:0. Заслужено и с игра. Да, “червените” не бяха в цялостен състав, само че това не значи, че би трябвало да се омаловажава показаното.

“Ако ни победят на прекрасен терен, ще ги поздравя”, сподели Делио Роси, треньор на “сините”, след загубата от ЦСКА с 0:1 в дъжда преди месец.

И италианецът сподели, че в думите му не са просто опрощение. “Левски” надигра ЦСКА. Футболистите опитваха бързи разигравания с къси пасове, макар че на моменти топката се чукаше по корите им. Това е от терзание и липса на самочувствие, не от друго. “Сините” знаят какъв брой нелепости направиха в шампионата този сезон и е обикновено краката да се почукват един в различен. Важното е това да се случва, когато се пробва да се прави нещо, а не от бързане. Все отново бяха изгубени точки против тимове със скромни благоприятни условия като “Верея”, “Витоша” и “Етър”. На “Герена” знаят, че казусът не е другаде, а в тях самите. Играчи има, треньорът е с визитка, само че нещо не става. Така не е от в този момент, а от години. Негативизмът е насъбран на пластове. И за всички бели си е отговорен единствено “Левски”. Именно поради това след успеха над “червените” усмивките бяха през зъби. Облекчение в “сините” редици, че най-сетне се получи. Най-нормалното нещо е този тим да може да бие, тъй като той е един от най-качествените, правени на “Герена” в последните години. А “Левски” бе покрай купа и купа с надалеч по-скромен запас.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР