“Колегите, които бяхме в “Има такъв народ” от структурите на

...
“Колегите, които бяхме в “Има такъв народ” от структурите на
Коментари Харесай

Отцепилия се Деян Петков: Около 50% от членската маса на ИТН ще напусне

“Колегите, които бяхме в “Има подобен народ” от структурите на партията в Плевен, Кнежа, Левски, Пордим, Долни Дъбник, напущаме. На равнище локални структури към 50% членска маса ще напусне ИТН”. Това сподели самостоятелният народен представител Деян Петков, някогашен член на ПГ на “Има подобен народ” по БНР.

“Нямаме ангажименти с “Продължаваме промяната”, не сме взели никакви пари, подготвени сме във всеки миг да се подложим на полиграф”, съобщи той и добави, че при влизането си в Има Такъв Народ не се е подлагал на детектор на лъжата, тъй като условието е било единствено за регионалните координатори на партията, а той е бил общински координатор на Има Такъв Народ.

Петков показа, че решените за овакантяване на Има Такъв Народ са го взели с сътрудниците му, тъй като са вярвали в идеята, а са видели “пълното безучастие по министерствата, само в Министерството на спорта Радостин Василев направи прословутото изчегъртване”.

“Много сигнали сме давали, че има неща, които не ни харесват, но в ПГ на Има Такъв Народ нещата са такива, че управлението споделя какво ще става и в случай че на някой не му харесва, да напуска”, описа депутатът и изрече противоречие с обвиняванията, че чак в този момент са напуснали партията на Слави Трифонов:

“Аз съм бил 4 месеца вътре, първите два месеца въобще не можеш да се ориентираш какво се случва, тъй като връзката е никаква. … Гласуваше се по съвест, само че със мощна рекомендация от Тошко Йорданов”.

Деян Петков изказа вяра и други депутати от Има Такъв Народ да не поддържат вота на недоверие към държавното управление на Кирил Петков:

“Надявам се те да премислят по какъв начин желаят да бъдат запомнени – дали като хора, които са обслужвали нечии ползи, или като смели хора, които са подготвени в името на децата си да създадат нещо”.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР