“Имам достатъчно пари да се издържам, може да съм по-богат

...
“Имам достатъчно пари да се издържам, може да съм по-богат
Коментари Харесай

Гринго Се Ядосва, Бил По-Богат От Софка

“Имам задоволително пари да се устоявам, може да съм по-богат и от Софка. Тя в никакъв случай не ме е гледала. Не ми трябват нейните пари. Имам си и те ми стигат да пребивавам.”

Така избухна пред “България Днес” половинката на Софи Маринова – Гринго. Айтоският мачо и ромската перла още веднъж се залюбиха, откакто един месец бяха разведени.

Постоянно за Тодор Давидов, както е името на здравеняка, се приказва, че е на прехрана при Софка. Според мълвата Маринова всеки ден оставя джобни на възлюбения си, с които той да се устоя.

В жълтите медии излязоха редица материали по какъв начин Гринго закъсва за мангизи след раздялата със Софка. Дори от бедност продава брачната си халка след раздялата със Софка.

“Пълни измислици – изригна Гринго. – Халката не я давам за нищо на света. Дори в гроба ще си отида с нея. Тя ми е толкоз скъпа. Спомен за целия свят. Тя е признакът на нашата обич със Софи”, безапелационен е някогашният пандизчия.

Въпреки че сега Гринго се води незает, той не се нуждае от пари от жена си. Айтоският гларус дълги години работи в Германия. Успява да задели сериозна сума и банковата му сметка е цялостна със зелени гущери.

Гринго и Софка наваксват пропуснатите мигове. Те бяха на сантиментална отмора на морето. Двойката бе сама, без наследника на Маринова – Лоренцо. Кратката отпуска идва по концепция на Гринго. Според него Софка би трябвало да си почива повече, тъй като в последно време графикът й е претъпкан.

“Простихме си всичко – безапелационен е Гринго. – Нямаме драми към този момент. Всичко е постарому. Обичаме се повече дори след тази разлъка. Във всяко семейство има проблеми. И нашето не е по-различно. Важното е, че се оправихме и сме дружно отново”, споделя още някогашният пандизчия.

Софи по всякакъв начин се надява да забременее от обичания си. Тя на няколко пъти прибягва до услугите на врачки, които да й предскажат какво й следва в живота.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР