“Хората не могат да си представят какво е напрежението на

...
“Хората не могат да си представят какво е напрежението на
Коментари Харесай

Вдъхновение от украинския президент Зеленски: Макрон замени костюма с джински и военен суетшърт

“Хората не могат да си показват какво е напрежението на тази работа, особенo в последните дни” – този коментар стои под сбирка от фотоси в Instagram профила на Соазиг дьо ла Моасониер, 40-годишната публична фотографка на френския президент, която го съпровожда на всички места и го снима без каквито и да е протоколни превземки.

Макрон е в Елисейския замък с сътрудниците си, само че вместо с костюм и вратовръзка, той е облечен с джинси и суетшърт с качулка. Горнището му е подбрано неслучайно – на него се вижда емблемата на CPA-10 – елитния въздушно-десантен отряд на Военновъздушни сили на Франция, предопределен за осъществяване на специфични антитерористични, освободителни или евакуационни интервенции.

Президентът на Франция, който нормално е в безупречна форма, наподобява изтощен, само че показва, че продължава да работи в разгара на военната рецесия в Украйна. Снимките са направени в неделя, 13 март.



На въпроса към Дьо ла Моасониер дали Макрон е одобрил авансово фотосите, които тя споделя в Instagram, фотографката дава отговор: “Мога да обявявам всичко, което желая, когато го поискам”.

За последните седмици Макрон е провел десетки диалози с държавни и държавни ръководители от целия свят – в това число с Владимир Путин и Володимир Зеленски.

Докато се пробва да помогне за прекратяването на огъня в Украйна, Макрон в действителност се готви за не по-маловажна борба – президентските избори на 10 април във Франция.



“Мнозина подлагат на критика, само че какъв брой биха издържали даже 1/4 от това, което се случва на политиците, и то освен на президента”, “за няколко седмици като че ли е претърпял 10 години”, “Страхотни фотоси – предизвикат чувство за неотложност, същност, работа, да бъдеш на линия денонощно, да забравиш протокола и да се изправиш против историческо цунами”, пишат коментиращите под фотогалерията.

“Абсолютно му е необходим масаж на лицето и хубава маска, само че най-много една нощ на спокоен сън”, майтапи се една от потребителките в Instagram, а различен човек показва, че тъкмо по този начин наподобяват връстниците на Макрон, когато са си вкъщи.

44-годишният Еманюел Макрон сигурно е намерил ентусиазъм за стила си измежду един от “наборите” си – Володимир Зеленски.

От началото на войната украинският президент носи постоянно тъмнозелено спортно горнище, необятни панталони и тениска с герба на Украйна.

“Поне френският водач Макрон към този момент е оценил милитаристичния жанр на сътрудника си и е почнал да го копира”, разясняват украинските медии, а консуматори разясняват “Откривате ли разлики?”.

Местните хора незабавно са забелязали приликите сред визията на двамата държавни глави – от облеклото до наболата брада, която Макрон е решил да пусне сходно на Зеленски.

“Явно в политиката се ражда тренд за естествени и комфортни облекла, а не костюми и вратовръзки”, пишат консуматори на Инстаграм.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР