“ДПС подкрепя по принцип изгонването на дипломати, които се занимават

...
“ДПС подкрепя по принцип изгонването на дипломати, които се занимават
Коментари Харесай

ДПС “по принцип” подкрепя гоненето на дипломати, но се тревожи дали законът е спазен

“ДПС поддържа по принцип изгонването на дипломати, които се занимават с активност, която заплашва ползите и националната сигурност на България.” Това съобщи ръководителят на придвижването Мустафа Карадайъ в Народното събрание. Той обаче добави, че вчерашното чуване на представители на службите не е било безапелационно.

“Иззгонването на дипломати трябва да се прави в границите на интернационалното право и националното законодателство. Онова, което чухме нощес буди огромна паника дали се съблюдава националното законодателство. Затова Кирил Петков и Асен Василев трябваше да са в зала, с цел да кажат каква е фактическата картина и истина”, уточни Карадайъ.

И атакува сегашния министър председател и финансов министър в оставки.

“Откакто Кирил Петков и Василев влязоха на терена на политиката в България се случи нещо, което не е обикновено. Не е обикновено лъжата да е норма, не е номрално клетвопрестъпричеството да е норма. Не е обикновено наршуаването на конституцията да се афишират за патриотизъм”, приключи Карадайъ.

Точно в 12 на обяд българско време изтичиа ултиматумът на съветското посолство за отдръпване на нотата за гоненето на 70 съветски дипломати. В противоположен случай посланикът Елеонора Митрофанова заплаши, че ще закрие съветското посолство в България.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР