– Г-н Кюркчиев, джакпотът от над 7 100 000 лева

...
– Г-н Кюркчиев, джакпотът от над 7 100 000 лева
Коментари Харесай

Веселин Кюркчиев, БСТ: Още в следващия тираж може да имаме нов ТОТО милионер

Г-н Кюркчиев, джакпотът от над 7 100 000 лв. в играта „ Тото 2 – 6 от 49 ” на СПОРТ ТОТО беше извоюван преди три тиража. Каква е математическата възможност да падне още веднъж и някой щастливец да познае отново печелившата композиция?
– След като беше извоюван,
джакпотът незабавно беше рестартиран с нови 2 000 000. За три тиража сумата набъбна с съвсем 500 000 лв. и за на следващия ден ще бъде 2 500 000 лв..

Още идващия път
джакпотът може да падне още веднъж и да имаме нов тото милионер. Както стана в играта „ Тото 2 – 6 от 42 “. Само един тираж, откакто сумата от над 1 000 000 беше извоювана и рестартирана с нови 300 000 лв., късметлия позна печелившата композиция и сграбчи сумата от 330 000. Така че всички участници в игрите на БСТ са евентуални милионери и то във всеки тираж. Ще обясня математически какъв е шансът за спечелването на тази сума. Ако играете с една композиция, самостоятелният късмет да спечелите е 1, делено на броя на всички комбинации в Тото 2. Този брой е съвсем 14 милиона. Ако пуснете фиш с 4 разнообразни комбинации, шансът към този момент е 1 към 14 000 000 /4, или 1 на 3,5 милиона. Изобщо, в случай че пуснете „ N “ на брой разнообразни комбинации, шансът да спечелите е 1, делено на 14 000 000/N.

Математически всички комбинации от цифри имат идентичен късмет да бъдат изтеглени. С други думи шансът да се изтегли комбинацията 1,2,3,4,5,6 е еднакъв на този да се изтегли и всяка друга поредност от цифри.

Шансът да падне
джакпотът е еднакъв на 1, делено на цифрата „ 14 милиона върху броя на другите комбинации, пуснати в тиража ”. Ако да вземем за пример има пуснати 1,4 милиона разнообразни комбинации, то шансът джакпотът да падне е 1 към 10, или 10%. Искам да обърна внимание на това, че когато повече хора се включват в играта, шансът джакпотът да падне се усилва неведнъж. Обикновено това се случва, когато броят на другите комбинации доближи два, три или четири милиона. Колкото повече хора играят, толкоз повече разнообразни комбинации се пускат и толкоз по-голям е шансът джакпотът да падне.

Как човек може да усили шанса си за спечелването на тази крупна сума?
– Шансовете за облага се усилват, когато хората играят с повече комбинации и с повече цифри. Напоследък доста участници го вършат и в тези фишове нормално постоянно има облага. Освен това в игрите на СПОРТ ТОТО, хората постоянно имат повече от един късмет. Например за сегашния тираж, с един фиш в „ Тото 2 – 6 от 49 “ човек може:

Първо – да завоюва
джакпот от близо 2 500 000 лв. в играта
Второ – да си завоюва друга привлекателна сума, в случай че уцели петица или четворка.
Трето – да завоюва до 120 000 лв. от Втори тото късмет на играта
И четвърто – да завоюва чисто нов лек автомобил Форд ЕкоСпорт

А в случай че сте попълнили Тото джокер имате още една опция да ревизирате шанса си. Там облагата е 61 000 лв..

Стана традиция СПОРТ ТОТО да обвързва тиражите си с празници и тогава да дава още по-атрактивни облаги. След тъкмо две седмици, на 26 октомври, е Димитровден. Подготвяте ли нещо особено?
– Български състезателен тотализатор е държавно дружество, което работи за общонационална идея – българския спорт. Всички празници са прелестен мотив за опазване на българските обичаи и да си напомним, че всеки един от нашите участници способства за развиването на спорта, посредством своя
залог.

Специално за Димитровден, Български състезателен тотализатор още веднъж е подготвил парични изненади за тото-играчите! Празникът е мотив тотото да добави още един БОНУС от 100 000 лв. към постоянните облаги за участниците, които познаят печелившата композиция във Втори тото късмет на “Тото 2 – 5 от 35 “. Всички играчи, уцелили късметлийските цифри, ще си поделят
бонуса от 100 000 лв., без значение от числата на двете спомагателни топки.

Само за тиража на Димитровден – 26 октомври, вероятните облаги ще са до 300 000 лв.. Искам да припомня, че присъединяване в играта Втори тото късмет на “Тото 2 – 5 от 35 “ е без спомагателен
залог. Само би трябвало да запазите фиша си за постоянния тираж и да следите тегленето на късметлийските цифри на идващия ден в ефира на БТВ.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР