82 -ма политици са били подслушвани у нас, като 1/3

...
82 -ма политици са били подслушвани у нас, като 1/3
Коментари Харесай

Адв. Хаджигенов: Подслушваните политици са 82-ма

82 -ма политици са били подслушвани у нас, като 1/3 от тях са от Българска социалистическа партия. Това разгласи в студиото на „ Здравей България” юрист Николай Хаджигенов, съпредседателят на партията „ Изправи се! Мутри вън! ". СРС-та са били прилагани както по време на митингите, по този начин и преди изборите, твърди Хаджигенов. Според него позволения за подслушванията са издавани от Специализирания углавен съд.

„ Работили са три служби – ГДБОП,, ДАНС и " Вътрешна сигурност ". Всеки мобилен оператор има чиновник по сигурността, който държи топли връзки с ДАНС и ГДБОП. На подслушването му е придадена официална правда ", сподели Хаджигенов.

„ Откакто ГЕРБ са на власт, всички съветски служби живеят у нас необезпокоявано. Кои са съветските шпиони – тримата български полковници ли? Това е смешна история. Димитър Георгиев на беше персоналната вълшебна пръчица на премиера Борисов – щраква с пръсти подслушване, щраква с пръсти шпиони. Нека да не забравяме, че самостоятелният основен прокурор Цацаров беше всяка сряда при Борисов на оперативка. Сегашният основен прокурор пък му приказва на шефе. Тази персонална вълшебна пръчица трябваше да си отиде ", съобщи съпредседателят на.„ Изправи се! Мутри вън! " по отношение на уволнението на шефа на ДАНС.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР