82-годишният Николай Минков е лечител от Лясковец. В интервю за

...
82-годишният Николай Минков е лечител от Лясковец. В интервю за
Коментари Харесай

Лечител от Лясковец цери с билки артрит, алергии и астма, вижте някои от топ рецептите му!

82-годишният Николай Минков е врач от Лясковец. В изявление за в. “Доктор” той изяснява, че владее пулсова и ирисова диагностика и твърди, че може да сложи напълно точна диагноза. Написал е книга, в която с изключение на същността на лечебния способ и благодарствените писма на хора, които е излекувал, той помества 30 билкови предписания.

“Най-добре се оправям с алергиите - разяснява лечителят. - Лекувам всички типове алергии, в това число бронхит и бронхиална астма и уртикария на алергична основа. От моите предписания чудесно се повлияват мигрената, страховите неврози, артритът. С помощта на този неповторим способ се лекуват и острите положения на заболяванията на вътрешните органи, нервните болести, гинекологичните, страданията в региона на ушите, носа, гърлото.

Същността на метода се показва във външно намазване с билковите отвари, разказани в рецептите ми. Кожата, намираща се против болния орган, се намазва с отварата от билки, предписани за заболяването, като от горната страна се нанася тъничък пласт олио, зехтин или прясно втечнена неосолена свинска мехлем. Най-отгоре - отново се намазва с отварата.

Как протича цялото лекуване и две от топ рецептите на Николай Минков четете на най-полезния здравен уебсайт Zdrave.to

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР