82-годишна жена в Пловдив. Инцидентът стана на един от най-натоварените

...
82-годишна жена в Пловдив. Инцидентът стана на един от най-натоварените
Коментари Харесай

Хората не използват опасен подлез в района на катастрофата, където беше прегазена жена в Пловдив

82-годишна жена в Пловдив. Инцидентът стана на един от най-натоварените пътни сектори. В региона обаче има и подлез, само че поради положението му, което съгласно мнозина е рисково, хората всеобщо отхвърлят да употребяват оборудването.

Хората се тормозят от мръсотията в подлеза, неналичието на осветяване и видеонаблюдение.



" Съболезнования на околните на дамата. Шофьорът на камиона е умел лидер на 58-години, дълготраен чиновник на предприятието, пътувал е за депото за разтоварване. Що се отнася до подлеза - още през вчерашния ден е почнало следващото разчистване на подлеза. От източната страна на булеварда подлезът към този момент е изчистен. Липсата на осветяване е огромен проблем. Иначе подлезите ги чистим главно два пъти в годината с водоструйка, измиване, боядисване, в случай че е належащо. Вандалските прояви обаче са нещо доста постоянно в региона ", съобщи Димитър Георгиев - шеф на общинското дружество " Чистота ".

" Ще се работи по новия бюджет за рехабилитация на въпросните уреди, което ще рече - видеонаблюдение, осветяване. Вандализмът е доста тежък сега ", сподели кметът на регион " Източен " Емил Русинов.

Вижте директното включване на Николай Райшинов


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР