82-годишна жена е настанена в Областната болница в Пазарджик в

...
82-годишна жена е настанена в Областната болница в Пазарджик в
Коментари Харесай

Автобус блъсна жена в Пазарджик, състоянието й е тежко

82-годишна жена е настанена в Областната болница в Пазарджик в тежко положение, откакто беше блъсната от рейс в града. Сигналът за случая е подаден малко след 12 ч. през днешния ден.  

Инцидентът е станал на пешеходна пътека, на която дамата е пресичала сега на удара.  По първични данни лидерът на междуселищния рейс не е използвал алкохол. Малко измежду 12.00 часа е получен сигнал на незабавния тел. 112 за жена, която е блъсната от рейс на пешеходна пътека на ул. " Любен Боянов “ в Пазарджик, заяви за Радио " Фокус “ – Пазарджик Мирослав Стоянов, представител на ОДМВР-Пазарджик.  

По думите му, 82-годишна жена е пресичала регламентирано пешеходната пътека. Пострадалата е откарана от екип на Спешна помощ в Областната болница в тежко положение. На мястото на случая имат патрул на " Пътна полиция “, както и екип от Районно ръководство на МВР-Пазарджик, които правят оглед и обясняват аргументите за злополуката. По първични данни лидерът на междуселищния рейс не е използвал алкохол. Движението в сектора се контролира от полицейски екип.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР