82 акта за различни нарушения са съставени на лица, за

...
82 акта за различни нарушения са съставени на лица, за
Коментари Харесай

Русенци пропищяха от проституцията в града, за полицията и общината проблем няма

82 акта за разнообразни нарушавания са формирани на лица, за които има данни, че проституират по бул. „ България “ в крадунавския град Русе. Всички актове обаче са за нарушаване на разнообразни нормативни наредби, защото в България закон за проституцията няма.
Булевардът минава през града и е именуван от русенци " Международното ", тъй като оттова минава трафикът от и към Дунав мост. Жриците на любовта от дълго време са се разположили по протежението му, само че никой от управниците в града не обръща внимание на това, настояват русенците излезли да изразят недоволстото си. Много от тях недоумяват по какъв начин по този начин кметът Пламен Стоилов непрекъснато се хвали какъв брой прекрасен град за живеене бил Русе, а не обръща внимание на този проблем.

Актове от полицията са формирани да вземем за пример, че лицата не могат да показват документ за идентичност, че основават предпоставки за пътни катастрофи в региона, за несъблюдение на полицейски разпоредби и други Тази информация е предоставена от полицията в града по време на митинг, проведен от жители на жилищени блокове против проституцията в региона, осведоми локалната телевизияTVN.

От Министерство на вътрешните работи допълват, че в региона на жилищния блок не са установявани лица, които проституират. Засичани са такива, за които единствено има данни, че правят сходна активност, на автобусната спирка пред жилищната постройка. Оправданието им било, че изчакват градския превоз.

“Вечер тук се събират повече от 15 проститутки и травестити. Местата на тяхната активност е зад блока и в подлеза. Използват ги и като тоалетна. Образува се нечистотия. Чуват се крясъци, викове. Това е душевен тормоз за живеещите в региона, има и деца, които ги виждат постоянно”, твърди уредникът на митинга в Русе Пламен Митев.

По думите му, жителите на блока неведнъж са алармирали полицията. Униформените чиновници реагирали незабавно, идвали на място, само че след няколко часа обстановката се повтаряла.

„ Районът е измит. Тревата също е окосена. Подлезът в региона се чисти два пъти седмично “, твърди шефът на общинската дирекция “Екология и транспорт” Георги Игнатов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР