81-годишен мъж се обеси в къщата си в кюстендилското село

...
81-годишен мъж се обеси в къщата си в кюстендилското село
Коментари Харесай

Съкрушен от смъртта на внучката си увисна на бесилото

81-годишен мъж се обеси в къщата си в кюстендилското село Жиленци, на потресаващата панорама се натъкнала брачната половинка му. Боян Илиев дълги години работил като стругар в закритата мина „ Бистрица “ край село Скриняно, написа Струма бг.
От там се пенсионирал с второкласен труд, след което със брачната половинка му отишли да живеят на село. Жена му пък дълги години работила като предачка в закрития цех за прежди „ Велбъжд “. Апартамента в региона на кв. „ Бузлуджа “ в Кюстендил освободили за децата си. Медиците от Спешен център единствено установили гибелта на мъжа, откакто жена му потърсила подпомагане посредством телефон 112. Боян висящ на бесило на таванското помещение на къщата. Все още не се знае каква е повода да постави завършек на живота си. Негови другари разясняват, че страдал от разнообразни болести.
„ Жалко за индивида, беше ми другар. Напоследък поради високата кръвна захар се придвижваше с количка. Диабета си докара от това, че преди години умря внучката му, мъчно претърпя гибелта й, красиво момиче беше…”, разяснява негов другар.
По случая в окръжната прокуратура бе формирано произвеждане по член 115 от Наказателния кодекс – за причиняване на гибел от незнаен причинител.
„ Такава кореспонденция е общоприета, при всяка установена гибел се образува и ние няма по какъв начин да не я спазим “, обясниха от държавното обвиняване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР