800 лв. за газ за отоплението през декември е платила

...
800 лв. за газ за отоплението през декември е платила
Коментари Харесай

Ернестина Шинова избухна: 800 лева ми е сметката за газ!

800 лева за газ за отоплението през декември е платила Ернестина Шинова. Актрисата е шашната от високата сметка. Половинката на евродепутата Андрей Слабаков пресметна пред " България Днес ", че нарастването на сметката ѝ е близо 300% от всички до момента, които фамилията е получавало.

" Досега най-високата сума за заплащане, която сме получавали, е била в порядъка на 200-300 лв.. Къщата ни в Бояна бе газифицирана още преди 14-15 години с концепцията синьото гориво да е най-евтиният и екологичен метод на отопление. Домът ни е саниран и с хубава дограма ", показа пред вестника носителката на премията за най-хубава женска роля за присъединяване й в " Хиндемит ".

Неприятната следновогодишна честитка шокира актрисата от " Откраднат живот " и " Столичани допълнително ", а съкварталците ѝ в полите на Витоша споделят за още по-високи сметки.

" Мои съседи би трябвало да заплащат по 2000 и даже по 3000 лева за предходния месец. И това са естествени фамилии в газифицирани къщи като нашата, а не богаташи или гъзари, както някой би си помислил, че са живеещите в Бояна. Явно би трябвало да се съберем дружно и да помислим по какъв метод можем да предизвикваме смяна на нещата ", споделя Ернестина.

Шинова и Слабаков ще платят солидната сметка най-вероятно, макар шоковото повишаване на цената на газа и последствията при образуването на отговорностите.

" Вътре живеем и млади, и по-възрастни и не можем да рискуваме да се разболяваме и да бъдем на студено. Някак хората са се примирили с всичко, което се случва, а не трябва да е по този начин. Хубаво е да се намерения за помощи за всички, които получават сходни сметки, както е направено към този момент в Гърция. Това е гласовит пестник за всички нас ", безапелационна е актрисата от " Комиците ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР